
Tijdelijk wedstrijdreglement Hobokense sportvisser ivm Corona!
Witvis vaste stok wedstrijden – “Schaal Bereke”- Feeder
|
Tijdelijk trekking wordt omstreeks 08:30 uur uitgehangen aan de inkompoort (infobord)
-
- Na raadpleging visplaats kan men zich gaan stellen aan de getrokken plaats.
- Voor aanvang wedstrijd 10:00 wordt er 1 minuut stilte gehouden ter ere van alle overleden vissers 1e signaal.
- Bij 2e signaal start van de viswedstrijd.
- Voederen vanaf 10:00 ( feeder vanaf 09:50 voor voederen.)
- 10:00 tot 12:00 (reeks1)
- 12:00 tot 12:30 pauze (géén lunch meer, iedereen zorgt voor zijn boterham)
- Van 12:30 tot 15:30 (reeks2)
- Leefnet v/d Hobokense sportvisser en onthaakemmer 20 liter zijn “verplicht”
- Bij uitzonderlijke vangsten (teveel gewicht) zal er extra gewogen worden.
- Na eindsignaal wedstrijd zal er direct gewogen worden, wordt de uitmaak gemaakt.
- Tijdelijk inschrijven voor de wedstrijd gebeurt telefonisch of per mail bij Eddy of Stan tot uiterlijk donderdagavond voor de wedstrijddag de zaterdag.
- Prijs inschrijving wedstrijd bedraagt 10 € betaling ter plaatse 1 € gebruik leefnet van de club Hobokense sportvisser “verplicht”
- De ingelegde gelden worden na de wedstrijd verdeeld onder de prijswinnaars.
- Er zij 10 wedstrijden vaste stok (7beste tellen en 6 Feeder 4 beste tellen voor klassement.
- Gelieve de gevangen vis met zorg en respect te behandelen (géén handschoenen en verplichte emmer met water om te onthaken.
- De vis wordt met de kop naar beneden in het leefnet gezet of met de schepnet!
Corona maatregelen!
-
-
- Mondmasker verplicht op zak en dragen waar nodig!
- Personen die ziek zijn mogen niet deelnemen.
- Na kennisname visplaats wordt er direct naar zijn plaats gegaan en niet rond gewandeld.
- Bij de weeg is alleen de visser met de wegers aanwezig.
- Toeschouwers en supporters blijven boven staan en niet naast de vissers.
- Pauwels Eddy gsm: 0496.71.89.07 verantwoordelijke Witvis,Witviswedstrijden.
- De Groeve Stan gsm: 0473.22.27.51 verantwoordelijke Witvis, Witviswedstrijden.
- E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
|
|
