fort 8 276 x 200.jpg intro_10.jpg intro_15.jpg intro_20.jpg intro_25.jpg intro_30.jpg intro_35.jpg intro_40.jpg intro_5.png
   
   
   

 

 

Hoboken 21 november 2017

Beste lid

Het bestuur  nodigt u uit om samen  met uw partner aanwezig te zijn op de receptie ter gelegenheid van het nieuwe jaar. Iedereen is van harte welkom voor een drankje en een hapje op zaterdag 27 januari vanaf 18 tot 20:30 uur. Wij hopen u te mogen ontmoeten op deze gezellige bijeenkomst.

De jaarvergadering van het seizoen 2017 zal plaats hebben op zondag 25 februari 2018 om 10u. Hier wordt de werking van het voorbije jaar besproken. Vragen zijn altijd welkom, maar gelieve deze tijdig schriftelijk of per mail mee te delen aan de secretaris.

Dit jaar beleefden we veel plezier aan de 6 viswedstrijden, 4 feederwedstrijden, de jeugdinitiatie sportvissen en de karper koppelwedstrijd.

Daarnaast is er ook voor de 1ste maal een jeugdkamp karpervissen doorgegaan.

Tijdens dit kamp hebben 20 kinderen gedurende een heel weekend het karpervissen aangeleerd gekregen. We haalden hiermee zelfs het ATV nieuws.

Aangezien de jeugd onze toekomst is,  willen we ons blijven inzetten voor de kinderen en staan zowel de jeugdinitiatie als het jeugdkamp karpervissen weer op de agenda.

Wij stelden een kalender samen en delen hem nu reeds aan u mee.  De belangrijkste data en activiteiten voor het seizoen 2018 staan er op vermeld samen met een woordje uitleg. Bewaar deze kalender dus goed en houdt er rekening mee bij het invullen van uw agenda.

In de kantine, op de website en aan het infobord kan je steeds de kalender raadplegen.
Met een mailtje naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  krijg je een kalender toegestuurd.

Het bestuur wenst u “goede vangsten” voor het volgend seizoen en hoopt u te ontmoeten op de activiteiten van uw hengelclub. 

Met vriendelijke groeten

de secretaris,                                                                         de voorzitter,                         

Tiana van Hogerhuis                                                             Erwin Wouters

PS

Inschrijvingen visvergunningen 2018 gebeuren op volgende data tussen 13 en 15 uur.

       December: 2, 9 en 16 december

       Januari: 6, 13, 20 en 27 januari

       Februari: 3 en 10 februari

   
© - - ON4AWT - -